kleding maakt de man

Kleding maakt de man

Kleding maakt de man is iets wat je wel vaker te horen krijgt. Bij veel vrijetijdskleding is het echter zo dat het nog wel eens veranderd wat voor kleding een man dient te dragen om in de smaak te vallen. Net zoals bij dames kleding ligt het er maar net aan wat er op het moment populair is en in de mode is. Hierbij dan ook een overzicht van kleding welke op het moment van schrijven helemaal begin van het jaar in de mode zijn in het jaar 2022.

Skinny Jeans

Ondanks dat ook aardig wat dames dit soort jeans dragen. Zijn heren skinny jeans echter enorm populair geworden. Er zijn dan ook erg veel mannen die dit soort jeans dragen, waarbij het op dit moment zelfs de meest gedragen jeans is als je naar het straatbeeld kijkt tijdens een stapavond. Daarom staat dit kledingstuk bovenaan ons overzicht, omdat deze simpel weg niet mag ontbreken.

Classic effen T-shirts

Voor veel heren mag het allemaal wel wat rustiger als het op t-shirts aankomt. Daarom zijn er veel mannen die tegenwoordig effen t-shirts dragen. Waarbij het wel geregeld voorkomt dat er een populair kledingmerk embleem op het t-shirt staat. Zo kom te onder de heren de volgende kledingmerken regelmatig tegen: Tommy Hilfiger, Guess, Hugo Boss en Van Gils.

Een blazer

Een blazer wordt veelal gedragen in situaties waar je schique wilt overkomen maar toch vooral ook casual. Het is dan ook een kledingstuk welke steeds vaker op kantoor gedragen wordt als plaatsvervanger van en kostuum.

Horloge

Een horloge is niet alleen handig om bij de tijd te zijn, maar is ook een prachtig accessoires om je outfit helemaal compleet te maken.

Riem

Je zou denken dat een riem niet zo erg opvalt, maar niets is minder waar. Een riem blijkt een kledingstuk te zijn welke enorm populair is onder de mannen. Natuurlijk is dit kledingstuk ook mega functioneel, echter wordt deze vaak ook gedragen puur om het uiterlijk.

Scroll naar boven