drenthe

Een dagje er tussenuit

Er even lekker tussen uit gaan doet vaak wonderen voor ons humeur. Het blijkt dat vakanties erg veel ontspanning op kunnen leveren, maar een dagje er lekker tussen uit kan dit zeker ook. Het mooie van een dagje er tussenuit, is dat het een stuk gemakkelijker te plannen is. Daarnaast is het vaak een stuk goedkoper dan een vakantie. Al is het natuurlijk wel zo dat je het zelf zo gek kan maken als je zelf wilt.

Gratis er tussenuit

Een lekker dagje er tussennuit hoeft niet direct duur te zijn. Er zijn zelf enorm veel dingen gratis te doen.  Op Kelmitrip.com staan bijvoorbeeld enorm mooie plekken om te wandelen in Drenthe. De natuur van deze provincie zal je versteld doen staan. Wanneer je uit het zuiden komt, dan wil je het wellicht iets dichter bij huis zoeken. Dit is natuurlijk geen probleem, iedere Nederlandse provincie heeft namelijk haar schoonheid.

Goedkoop een nachtje overnachten

Bessluit je toch om er iets verder weg op uit te trekken, dan overweeg dan eens een goedkope overnachting. Via lastminute aanbiedingen, kun je vaak zeer voordelig overnachten op de meest uiteenlopende plekken. Ideaal als je twee dagen tot je beschikking hebt!

Scroll naar boven