De tips van Sam

Voor het Maandblad Kapsalons en Co interviewden we kapster Sam van Kapsalon Benthe die verantwoordelijk is voor de inkoop. Via de telefoon kan je het enthousiasme van Sam goed horen.

Hey Sam, kan je ons iets vertellen over Hairservicebreda.nl, de kappersgroothandel waar jij je kappersbenodigdheden koopt?

Hairservice Breda is mijn favoriet

Sam: “Hairservicebreda.nl is een hele goede kappersgroothandel. Ze bieden een breed scala aan professionele kappersbenodigdheden, Hairservicebreda.nl van kappersstoelen tot haarproducten en kappersscharen. Wat ik het allerleukste en fijnste vind aan Hairservice Breda is hun geweldige klantenservice. Elke keer als ik iets nodig heb, helpen ze me snel en efficiënt. Je kan op je gemak door hun webshop bladeren, maar als je dan fysiek iemand wilt spreken, dan zijn ze altijd makkelijk bereikbaar. En dat vind ik dus echt heel belangrijk. Niet zomaar alleen via een website wat proberen te verkopen, maar ook persoonlijk beschikbaar zijn voor de mensen die bij jou geld komen uitgeven. Dat heeft een grote gunfactor, voor mij.”

Een andere vraag aan Sam was: “Wat voor soort kappersscharen koop je bij Hairservice Breda?”

Kyone scharen zijn de beste

“Ik ben een grote fan van de Kyone kappersschaar. Bij deze webshop verkopen ze die ook. Kyone is een merk van professionele kappersscharen. Deze scharen zijn ontworpen voor kappers en stylisten die op zoek zijn naar een hoogwaardige, precieze en duurzame schaar. Kyone scharen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen met een speciaal snijvlak dat een precieze en efficiënte snit garandeert.

Daarnaast zijn Kyone scharen comfortabel in gebruik, met een goede pasvorm en een ergonomisch ontwerp. Dit helpt mij of iedere andere kapper of stylist om efficiënt en comfortabel te werken en voorkomt vermoeidheid van de handen. Het is dus niet zo gek dat Kyone kappersscharen als één van de beste professionele scharen in de markt wordt beschouwd vanwege hun precisie, duurzaamheid, en comfort”, vertelt Sam enthousiast.

Sam benadrukt ondertussen ook dat een goed contact en snelle orderafhandeling ook een pluspunt is bij Hairservice Beda. “Want je kan tegenwoordig overal wel je spullen online kopen. En dan is service iets heel essentieels!”

Scroll naar boven